Terug naar boven

Efrain Marlissa

Persoonlijk woord van de eigenaar/directeur

Efrain Marlissa Ik ben Efrain Marlissa (Adrie), geboren en opgegroeid in Cuijk, een dorpje aan de westoever van de Maas in Noord-Brabant.

In mijn dienststijd heb ik als Technisch Specialist een opleiding gevolgd als rupsvoertuigherstel monteur (automonteur).
Na mijn dienststijd, op mijn 21e, ben ik als onderhoudsmonteur buitendienst bij R.M.O. Werkspoor in Veghel begonnen (naderhand Stork).
Bij R.M.O. heb ik mijn vakmanschap goed kunnen ontwikkelen, ik begon als leerling monteur maar klom al snel door naar zelfstandig monteur.
Mijn werkzaamheden bestonden uit het reviseren, monteren en onderhouden van diverse machines zoals: stoom,- gasturbines, diverse pompen, montages van diverse appendages en assembleren van o.a. Fokker vliegtuigen.

Ik heb ervaring opgebouwd in uiteenlopende sectoren zoals: voedingsindustrie, chemische industrie, vliegtuig industrie, papier industrie, petrochemische industrie en utiliteitsbouw.

Bij R.M.O. deden we grote en kleine stops op diverse locatie's bij diverse bedrijven. Daar kwam mijn ervaring uit mijn diensttijd goed van pas. Ik werkte daar veelal in teams.

Ik heb ongeveer 18 jaar bij R.M.O. en Stork Service gewerkt. Daarna besloot ik om voor mezelf te gaan beginnen. Met mijn ervaring/kennis en skills heb ik Marthom Industriele Services opgericht.

Mijn werk is mijn levensdoel geworden, maar naast mijn werk heb ik ook twee andere grote passies: mijn gitaar en mijn motor.
Al op m'n 14de wist ik dat ik gitaar wilde spelen en zo beroeps muzikant wilde worden. Helaas 'Gods wegen zijn ondoorgrondelijk', ik ben geen beroeps muzikant geworden, maar de passie voor de gitaar is er altijd gebleven. De motor is mijn tweede passie, ook van jongs af aan al. Ik ben sinds de vorige eeuw in het bezit van een Suzuki Intruder 1400.
Ik moet wel zeggen dat ik al jaren nauwelijks meer gereden heb, maar om mijn motor weg te doen kan ik niet over mijn hart verkrijgen.
Met mijn passies wil ik oud worden. Ooit een keer op mijn ouwe dag, als ik gestopt ben met werken, over de weg scheuren naar een tegemoetkomende blues concert.

Misschien dat we een keer met elkaar aan tafel kunnen gaan zitten en vertellen over onze passies.

Groet, Efrain Marlissa

Contactgegevens

MarThom Industriële Services

E. Marlissa - Directeur
Smidstraat 143
4531 BG Cuijk
06 - 53 70 45 43
info@marthom.nl

Kamer van Koophandel: 160.792.99

  • Facebook    LinkedIn